Nytårs mad ud af huset

Skal der være nytårsfest hjemme eller skal i mødes hos venner så er en ting helt sikkert det er at der skal en solid gang nytårscatering til en lækker nytårsfest nytårsaften. så her kan du se forskellen mellem nytårsmenu og den utrolig spændende nytårsbuffet. men det vigtigste er gæster og sjov for alle (-:

Nytårsmenu 4 dejlige retter til nytårsfesten

Hvad er en stor flot lækker nytårsmenu til nytårsaften? Er i 2 personer eller flere så er nytårsmenu 4 retter det helt rigtige valg til nytårsaften. Næsten ingen forberedelses tid kun masser af god mad og næsten ingen tid i køkkenet så bliver det ikke meget nemmer at bestille catering til nytårsaften. en menu er typisk 4 retter en med fiske en med kød okse til hovedret og så en ret med det søde.

Over 10 personer så er nytårsbuffet bedst

Stor nytårsfest hvor man ønsker at bruge energien på at holde fest i stedet for at være i køkkenet så er en nytårsfest er det sagen med en nytårsbuffet som man kan få leveret fra 10 kuverter en nytårsbuffet er tit 3 slags kød lækker salat og kartofler og så selvfølgelig tilvalg af forret og dessert.

Klokken 24 nytårsaften

Tradition tro skal man hoppe ind i det nye år og ikke mindst have et glas champagne til fejringen af festen, og når det er sket skal der fyre nytårskrudt af. det er som regel virkelig smukt ind over de store danske byer som Aarhus, Randers, Horsens, Vejle er man langt fra de store byer kan man typisk stadigvæk se lys glimtet på himlen