Julefrokost fest

Julefest og traditioner hvad er det og hvorfor gør man alt det samme hver år, Det er det vi kalder juletraditioner og en solid julefrokost er en af de helt store jule traditioner som vi kender til. en julefest kan være en romantisk fest for 2 eller 4 personer eller det kan være et stort juleevent med 3000 gæster så forskellen er stor men sådan er det med traditioner til julefester. med vi er alle glade for at folk holde ved traditioner nu når det snart er jul igen (-:

Retter til julemiddagen

Hvad servere man til en julefrokost ? det er svært at svare på for snart er alt julemad i spil til julefrokosten der dog nogle klassiker der altid går igen på julebordet som hvide sild, flæskesteg, fiskefilet, tarteletter med høns i asparges osv så der er styr på nogle af jule traditionerne til julefrokosten og ikke at glemme vores alle samens juledessert risalamande som får stor konkurrence af frugtsalat med chokoladestykker det sker også at der bliver leveret 2 desserter til julefrokosten (-:

Fra frokostordning til julefrokost

En virksomhed med en fast frokostordning holde ALTID en pause når julen nærmer sig, da det ikke give nogen mening og lave 2 forskellige frokoster på en dag i virksomheden. så normalt vinder julefrokosten stort over den normale frokostordning for til julefrokosten høre der jo sprut og underholdning til og man slutter ofte først sent om aftenen på sin arb plads for så har julefrokosten været god igen.

Husk at klargøre arb pladsen

Når der skal laves en stor julefrokost på arb pladsen er det vigtig at huske følgende ting for at få julefesten til at forløbe planmæssigt.

  • Give leverandører et direkte nr da ofte er firma nummer lukket
  • Husk at lave en plan over hvem der gø hvad til julefrokosten
  • Bestille drikkevare
  • Bestille catering
  • Bestille service udlejning
  • Bestille underholdning
  • En god natmads løsning min favorit er en pølsevogn
  • osv der er mange tanker når der skal laves julefrokost

Er der andre måder at lave fede løsninger på er jeg lydhør.