Go mad kendt på kvaliteten

Go mad til festen er et meget vigtigt element til en vellykket fest i det Danske landskab. Hvad er go mad herunder kan  i læse om de forskellige former for lækkerier man kan bestille til festen når den skal være ekstra go og vellykket.

Der er mange forskellige typer festmad og der er mange forskellige typer smagsløg så rent lavpraktisk er de jo smagsløgne der sætter standarten for hvad go-mad.dk er

Go mad fest kød

Kød til festen er det store spørgsmål skal det være US Meat skal det være dansk kvalitets kød fra Himmerland hvad er de man søger så er go kød meget vigtigt når der skal være fest, Og ikke at glemme stegningen af kødet som vi altid vil anbefale en langtidsstegning af kødet så skal du ikke så vært tænke på hvornår gæsterne går til bords for med en langtidstegning betyder 30 min ekstra ingenting for kvaliteten af det færdige resultat, SÅ kvalitets kød giver gom fest mad til alle.

Go mad grønt

Grønt og kærlighed høre sammen, Mere kærlighed det grønne får jo flottere menu til festen kommer der, det vil sige tager du en gulerod og servere er den kedelig men tager du og giver den max kærlighed. Lave en sukker lime opkog give de udskårende gulerødder et par grill streger så er det en helt anden tilbehør til jeres møre kød. Så go mad frugt og grønt afhænger af mængden af kærlighed.

Go mad kager og desserter

Den søde tand, Kager, Is, Lagkager, Chokolade, Konfekt ja alt det usunde der smager frygteligt godt og passer til alle typer fest med go mad en oplevelse som skal prøves. der er en fest hvor desserten er bestemt på får hånd og det er julebuffet til en julefrokost der er alt bestem og det er en tradition så der er ikke noget at gøre (-: